Article

Coses que m'agraden

Escriure al vespre. Escoltar la ràdio. Riure amb els amics. Viatjar, sobretot a illes, però també a poblets petits. Escoltar Sau, Mesclat o Rauxa.
Conèixer totes les comarques. Assaborir els instants. Jugar amb les paraules. Ensenyar. Banyar-me. Dormir. Volar. Llegir a l'ombra.
Les cançons d'Antònia Font. Editar versos.cat i procurar que creixi per dins i per fora.
Anar amb bicicleta, o amb moto. Dutxar-se amb aigua una mica calenta i relaxar-se. L'olor de colònia. Les maduixes i les cireres.
Els museus sense gaire gentada. El gust dels préssecs del poble de la meva àvia. O el dels gerds d'un veí seu. L'aire que em mou els cabells.
Els nens de l'escola. Els llibres o les revistes de viatges. Una bona novel·la d'aventures. Un pastís, un bombó, una xocolata.
Fer llistes de coses interessants. Aquella trucada inesperada. L'emoció de la primera classe, del primer article, del primer llibre.
El primer recital de la meva amiga Carmen. Caminar sense pressa i sense cap objectiu. Mirar una bona final de la Champions League. I guanyar-la.
Prendre una Moritz o una Alter Cola. Jugar. Saltar. Fer fotos, de paisatges i de persones. Però per separat.
Sopar a ca'n Fabrizio. Anar al llac de Garda. Tenir dret a decidir (totes les coses que vull fer). La família. Sentir-se estimat. Treballar. Educar. Esforçar-se. Aixecar-se.
La Nutella i la nata. Tant me fa si juntes o separades.