Article

Premis Poemestiu

Vesos.cat ha fet un pas més en el seu objectiu de fomentar i difondre la poesia catalana actual. Quatre anys després de generar el principal bloc poètic col·lectiu actual, que aplega poemes de més de 6o poetes catalans actuals, tres anys després d'organitzar el primer Festival Poemestiu i dos anys després de guanyar els Premis Blogs Catalunya, ara el nostre bloc organitza uns premis literaris.

Es tracta dels Premis Poemestiu La Vinyeta, que aquest 2014 s'organitzen per primera vegada, amb el patrocini del celler empordanès La Vinyeta i amb el suport dels 4 prinicpals pobles del festival: Navata, Castelló, Darnius i Figueres. El concurs, que és de poesia i de tema lliure, està obert a tothom, els autors s'hi poden presentar amb un mínim de 15 versos fins al maig de 2014 i els premis -molt bons- seran lliurats al celler La Vinyeta durant el Festival Poemestiu 2014, cap a mitjan agost. 

El jurat està format pel Regidor de Cultura de Navata, la Regidora de Cultura de Castelló, l'Alcalde de Darnius, el Director del Poemestiu, la poetessa figuerenca Carme Pagès i l'historiador Xavier Simó.

Més informació, totes les bases, el termini i el jurat: http://premispoemestiu.versos.cat