Article

Cinc anys de Poemestiu

A versos.cat estem d'enhorabona !!! El nostre festival arriba a la cinquena edició. El Poemestiu, el Festival de Poesia de l'Empordà que organitza versos.cat, va ser presentat a principis de juliol tant a La Vinyeta com a Figueres i ha començat a caminar, en la seva cinquena edició, que portarà més de 25 poetes a 6 municipis de l'Empordà durant els mesos de juliol a agost, i que també comptarà amb la presència de músics com Liv Hallum, Laura Jareño o Veus Empordaneses. Entre d'altres, hi participaran els poetes Àngel Rodríguez, Montse Pellicer, Montserrat Oriol, Jep Perxés, Gabriel Maria Pérez, Joan Verdaguer, Montse Cufí, Josep Lleixà, Daniel Ruiz-Trillo, Quim Ponsa o Sun Estarriol.

En aquesta edició, el Poemestiu també comptarà amb exposicions de pintura i disseny i amb dos concursos, un de poesia i un d'aparadors. Els premis de poesia del festival, que tenen el patrocini del celler La Vinyeta, seran lliurats el dia 7 d'agost, juntament amb una vetllada astronòmica. Pel que fa a les exposicions, seran de l'Albert Cuevas i el Toni Prat.

El proper recital, que serà dissabte 18 de juliol a La Vinyeta, serà del duet empordanès Dit i Fet, més endavant serà el torn del recital a Figueres (25 de juliol) i el de Navata (1 d'agost). El recital de Darnius, antepenúltim del festival d'enguany, tindrà lloc el 12 d'agost i el que clourà el Poemestiu 2015 serà el 14 d'agost a La Vinyeta amb el concert del cantautor Un Tal Pere.

El Poemestiu és 100 % en català, gratuït, independent, itinerant i amb paritat de gènere.