Article

Del cor de Catalunya al cor del Palau

Aquest dijous 23 de novembre els manresans Gossos tornen a la capital catalana. A punt de celebrar el seu quart de segle, Natxo Tarrés, Juanjo Muñoz, Santi Serratossa , Roger Farré i Oriol Farré són, junt amb Els Pets, són l’únic grup de pop-rock que segueix creant noves cançons del conjunt de bandes capdavanteres de l’escena musical de principis dels 90, d’aquell anomenat rock català que ara s’ha normalitzat en un rock, pop, reggea, folk, jazz, cançó, heavy, rap i tots els estils musicals, cantants en la nostra llengua, amb naturalitat.

El Festival Músiques Sensibles és un cicle de concerts amb formats especials, estrenes i comiats, amb una sensibilitat cap al compromís cultural cap a les creacions artístiques. És un projecte pioner i innovador, impulsat per professionals del món de la cultura junt amb activistes socials i del voluntariat que, des de fa quatre anys, presenta un cartell artístic selectiu amb l’objectiu de donar suport a entitats sense ànim de lucre que treballen al camp de l’acció social.

El quintet d’El Bages arribarà al Palau de la Música, centre neuràlgic de la música al nostre país, després d’haver presentat el seu tretzè àlbum , “Zènit”,la culminació d’una vida musical on es conjuguen totes les seves etapes en un únic treball, concebent el “zènit” com el punt més alt de la trajectòria vital musical . Veus acústiques, sons elèctrics, teclats, metalls. Optimisme per partir del present cap a un futur millor, més clar i net, l’autèntic esperit dels Gossos.

Aquest concert Sensible, serà íntim i proper, amb un repàs a les cançons dels seus vint-i-quatre anys de vida. I tu, t’endinses al cor del zènit manresà ?

Mots clau: Gossos