Article

A la babalà

Resulta que uns espies han espiat una membre del PP per veure si havia estat corrupta, però ho han fet a la babalà. Presumptament, ella va afavorir el seu germà però ho va fer a la babalà. S'hi han querellat, però no pas per la corrupció, sinó per haver criticat l'espionatge. Però ho han fet a la babalà.

Al país on passa tot això hi havia un rei que va fugir de la justícia quan es van destapar innombrables casos de (presumpta) corrupció, i va escollir un país on es trepitgen els drets humans, però ho va fer a la babalà. A més a més, aquell mateix país va empresonar, ara fa un any, un cantant de rap, però també ho va fer a la babalà. A Pego els joves del poble van plantar cara a uns nazis que campaven pels carrers i, ves per on, els que ara persegueixen els tribunals no són pas els nazis sinó els joves del poble.

I altres coses que passen són, per exemple, que un altre exrepresentant d'un partit espanyolista només treballava un o dos dies al mes en un bufet d'advocats, però ho va fer de manera inconscient, sense pensar-hi. Tot plegat és un error, pobres innocents. Els veritables culpables del caos són els que posen urnes.

Mots clau: A la babalà