Entrevista

"Cal fer cas a la inspiració"

Marina Freixas

La jove cantant Marina Freixas tot just comença una carrera que es presenta llarga i exitosa al món de la música. Amb 15 anys ja cantava i amb 20 anys ja té pubicat un single i ja fa concerts arreu del país, l'últim el proppassat 25 de juliol al celler La Vinyeta de Mollet de Peralada. 

1. Des de quan cantes?
Cantar, canto desde que tinc ús de raó, però això de voler escriure les meves cançons, pujar en un escenari i voler dedicar-me a la música farà relativament 5 anys que canto, vaig començar amb Teatre Musical i després ja amb classes de cant i piano individuals.

2. Ja tens un single, això va de debò?
Si! “Seguir” és el meu primer single en castellà, és una cançó que parla dels inicis d’un cantautor en el món de la música, que passi el que passi, costi el que costi, si és la teva passió has de seguir lluitant pels teus somnis i objectius i sempre fer cas a la inspiració! Tinc moltes més cançons que encara estan al forn però ben aviat sortiran a la llum també, així que si!! Això va de debò i tinc moltes ganes de començar a fer camí!

3.  Què se sent actuant a La Vinyeta?
Em sento molt afortunada i agraïda per poder tocar en un lloc com és La Vinyeta, és un lloc preciós i a més a més, molt inspirador. Poder cantar per un públic més reduït i entre vinyes, em sembla una combinació fantàstica. Què més puc demanar?! 

Mots clau: Marina Freixas